Ve Şampiyon Oldular..
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Bu yıl 35.'si düzenlenen Trakya Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında üniversite genelinde sportif ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirildi.

Bu yıl 35.'si düzenlenen Trakya Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında üniversite genelinde sportif ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirildi.

Fakülteler arasında düzenlenen Futbol, Voleybol ve Basketbol turnuvası maçları çok keyifli ve bir o kadar da çekişmeli maçlara sahne oldu.

   VOLEYBOL TAKIMI 4. OLDU .....

   İpsala Meslek Yüksekokulu bu turnuvalara Futbol, Kız ve Erkek Voleybol takımlarıyla katılım sağladı. Erkek Voleybol takımı Yarı Final'e yükselme başarısı gösterdi. Takım Yarı Finalde yenilse de turnuvada 4.olarak bizleri gururlandırdı. 

   FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON .....

   
Yüksekokul futbol takımı 5.maç gününde finalde Uzunköprü M.Y.O'yu 2-1 yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi. Kurulduğu 2003 yılından bu yana geçen 15 yılda futbol branşında bir çok kez yarı final ve final oynama başarısını gösterse te takım şansızlığını yenememişti. 
   Fakat bu yıl hem oyuncu kadrosu, hem de teknik kadro ve yönetici kadrosu üst düzey bir çaba göstererek herkesin sevgisini ve takdirini kazanan bir takım ortaya çıkardılar. Ve tüm bunların sonucunda şampiyon oldular.

Futbol Oynanan Maçlar ;

İpsala MYO:8 - Yabancı Diller:2
İpsala MYO:3 - Teknik Bilimler:2 
İpsala MYO:5 - Mühendislik Fakültesi:4 (pen.)
İpsala MYO:5 - Arda M.Y.O: 2 (pen.)
İpsala MYO:2 - Uzunköprü M.Y.O:1 (Final)

Voleybol Oynan Maçlar;

İpsala MYO:0 - Eğitim:3      (Kız Voleybol)
İpsala MYO:3 - Eczacılık:0 (Erkek Voleybol)
İpsala MYO:0 - U.B.Y.O.:3   
İpsala MYO:0 - Eğitim :3  (3.'lük 4.lük maçı)

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular.. Ve Şampiyon Oldular..
Yorumlar (0)