AK Parti 17.Kuruluş Yıldönümünü Kutlayacak
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı kuruluşunun 17. Yılı nedeniyle İpsala’da bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

AK Parti İlçe Başkanı Turan Girgin, uzun yıllardır yapılması planlanan; Hamza Dere Barajı, Devlet Hastanesi, İlçeyi Bağlayan Çevre Yolları, Kredi ve Yurtlar Kurumu Üniversite Yurdu, Doğalgaz, Atatürk Ortaokulu gibi başlıca hizmetlerin ilçemize kazandırıldığını ifade etti. Yeni dönem yerel seçimlerde mevcut beldelerimizin korunması, daha önce Ak Parti ile buluşan Esetçe beldemizin ise kavuşturulması için daha çok çalışacaklarını ifade ederken, Girgin partimize gönül verip hakka yürümüş olanlara Allah’tan rahmet yakınlara ise tekrar baş sağlığı diledi.

AK Parti İlçe Başkanı Turan Girgin, ”AK Partinin Eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette ulaşımda, enerjide, toplu taşımada, sosyal yardımlarda, toplu konutta ülkemiz, Ak Parti hükümeti sürecinde çağ atlamış, üreten ihraç eden, istihdam ortaya çıkaran kalite ile yoluna devam etmiştir” dedi.

İpsala olarak gerek yerel belediyeler anlamında, gerek genel yatırım hizmetleriyle gücüne güç katarken, son üye sayısı 4000 ile Ak gönüllü halkasını daha da genişletmiştir.

14 Ağustos (yarın)kuruluş gününde çelenk koyma töreninin ardından ilçe yönetiminde bulunan eski üyelere vefa ziyareti yapılacağı, ardından günün anısına pasta kesileceği öğrenildi.

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatının 18 Ağustos tarihinde Ankara’da yapılacak olan kurultaya tam kadro katılacağı öğrenildi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)