Keşan TSO yönetimi ile basın mensupları kahvaltılı toplantıda buluştu
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Mutaf: "Bölgemizde, 100'ün üzerindeki emekçiye iş imkanı sunan bir sektörsünüz"

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kadir Mutaf ve Murat Arıkan ile Yönetim Kurulu Üyesi Sevtap Engin, Keşan'daki basın mensupları ile hem 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlamak, hem de sektörün sorunlarını görüşmek için dün kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Saat 09.30 sıralarında, Keşan TSO Meclis Toplantı Salonu'nda başlayan toplantıda; Keşan'da görevli basın mensuplarını; Kadir MutafMurat Arıkan ve Sevtap Engin karşıladı. Kahvaltılı toplantıda ilk olarak söz alan Engin, Keşan'da görevli basın mensuplarının, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini dile getirerek, gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Arıkan: "Haber alma özgürlüğümüzü ve toplumumuzun bilinçlenmesi adına çok önemli bir görev yapıyorsunuz"

Daha sonra söz alan Arıkan, toplumların bilinçlenmesini sağlayan, haber alma özgürlüğüne fayda getiren gazetecilerin, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, "Bu yönde sarf ettiğiniz emekler nedeniyle teşekkür ederiz. Sizler, haber alma özgürlüğümüzü ve toplumumuzun bilinçlenmesi adına çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Günümüzde basının; TV, radyo, internet ve gazete olarak çeşitli kolları var. Bizlerin bilgilenmesi için bunlar son derece önemli. Görevinizi yerinize getirirken birçok zorluklarla da karşılaşıyorsunuz. Bunların başında da ekonomik zorluklar geliyor. Bu konuda iş birliği içerisinde neler yapabileceğimizi de konuşmak istiyoruz." diye konuştu.

Mutaf: "Bölgemizde, 100'ün üzerindeki emekçiye iş imkanı sunan bir sektörsünüz"

Daha sonra söz alan Mutaf, Keşan TSO'nun, basın ile en aktif çalışan kurumlardan biri olduğunu vurgulayarak, "Bölgemizde, 100'ün üzerindeki emekçiye iş imkanı sunan bir sektörsünüz. Bu nedenle yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini birlikte bulabiliriz. Yeni dönemde bu sorunların çözümü için çalışmalar yapacağız. Toplantının faydalı olacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu. Toplantı; katılımcıların kendilerini tanıtmasının ardından, sektörde yaşanan sorunlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Haber / FOTO: İlker GÜREL

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)