Yaşasın Cumhuriyet!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümü kutlamalarına dün başlandı. Akşam Fener Alayı düzenlendi. Kutlamalara bugün coşku içinde devam edilecek.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümü kutlamaları, dün Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.


 Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan fener alayı ve havai fişek gösterileri ile süren Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 95. yıl dönümü kutlamalarına bugün de büyük bir coşku içinde devam edildi.

TEBRİKLERİN KABULU KAYMAKAMLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞECEK

Kutlama faaliyetleri bugün saat 10.30’da İpsala Kaymakamlık Makamında İpsala Halk Eğitimi Merkezi Akşam ve Sanat Okulu ASO Müdürü Çağdaş Çelik’in sunumu ile protokol üyelerinin katılımında tebriklerin kabulü ile devam edecek.

BAYRAM SAAT 11’DE CUMHURİYET MEYDANINDA KUTLANACAK

Saat 11’de Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı törene katılanların bayramını kutlayacak. Daha sonra bayram programı şöyle gerçekleşecek;

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi, İpsala kaymakamı Enis Aslantatar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirmesi, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması, Cumhuriyet Bayramı nedeni ile resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerin verilmesi, Kurtuluş İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Kurtuluştan, Cumhuriyete Yolculuk”  adlı gösterinin sergilenmesi.

Havanın yağışlı olması durumunda kutlamalar İpsala Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet!
Yorumlar (0)