Tavuklara Yazık Oldu!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’da, vatandaşlar tarafından sürekli şikâyet konusu haline gelen sokak köpekleri ile ilgili artık çözüm beklenirken, 20 tavuk daha köpeklerin saldırısına uğrayarak telef edildi.

İpsala’da vatandaşların sürekli dert yandığı başıboş gezen sokak köpekleri daha önce Köprü Mahallesi’ndeki bir kümese girerek buradaki 14 tavuğu telef etmişti.

Yine aynı bir vaka geçtiğimiz Pazartesi günü Kapucu Mahallesi’nde yaşandı.

Kapucu Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde tavuk yetiştiren Şerif Peker, bahçe duvarından atlayarak içeriye giren 5 sokak köpeğinin tavuklarına saldırması sonucu 20 tavuğunun telef olduğunu ve 3 tavuğunun da yaralandığını belirtti. Köpeklerin tavuklara saldırdığını fark ederek müdahale etmek istediği sırada 5 köpeğin kendisine de saldırdığını dile getiren Peker“Bu köpeklere sahip çıktıklarını söyleyen hayvan severler, gelsinler bu hayvanları alıp evlerinde baksınlar. ‘Hayvan severiz’ demeyi çok iyi bilenler, başıboş sokağa bırakılan bu hayvanlara sahip çıksınlar. Tavuklara saldırmalarını önlemek isterken bize saldırdılar. İpsala’da bu soruna artık çözüm bulunmalıdır.” (Haber Merkezi-Yeni Gazete)

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)