İlkdoğmuş,”Kongremiz Şölen Havasında Geçecek”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti'nin Edirne merkez ve ilçelerinde yapılacak olan olağan genel kurul tarihlerinin belirlendiği öğrenildi. Genel kurulların, 29 Şubat 2020 tarihinde Uzunköprü'yle başlayıp; 18 Nisan 2020 tarihinde merkez ilçeyle sona ereceği belirtildi.

Keşan İlçe Başkanlığı seçimlerinin 4 Nisan 2020 Cumartesi günü yapılacağı ifade edildi. Lalapaşa'nın 7 Mart 2020'de, İpsala'nın 14 Mart 2020'de, Havsa'nın 21 Mart 2020'de, Süloğlu'nun 25 Mart 2020'de, Enez'in 28 Mart 2020'de, Meriç'in 11 Nisan 2020 tarihlerinde yapılacağı öğrenildi. AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Mustafa Mercan'ın İpsala, Enez ve Keşan'da seçim koordinatörü olarak görev yapacağı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak, görüşüne başvurduğumuz AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, şunları söyledi: "İpsala'da 14 Mart’ta, 7. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Genel kurulumuz; İpsala Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Seçimlerde, 400 delegemiz oy kullanacak. Tüm delegelerimiz gelerek, oylarını kullansınlar. Herkesin ortak amacı, partimizin başarılı olmasıdır ve bayrağını yukarılara taşımaktır. Bu hizmet yarışında aday olacak tüm arkadaşlarımıza başarı diliyorum. Seçimlerimizde, kazanan yine partimiz olacaktır. Seçimler, birlik ve beraberlik içerisinde geçecektir. Birlik ve beraberlik olduğu sürece her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum." Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İlkdoğmuş,”Kongremiz Şölen Havasında Geçecek”
Yorumlar (0)