Meriç'te ceset
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne'de Meriç Nehri'nde mülteci olarak değerlendirilen bir erkek cesedi bulunurken, bir yağ fabrikasında yükleme yapıldığı sırada TIR'ın kasasından düşerek yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti…

Edirne merkez Elçili Köyü'nde Meriç Nehri'nde mülteci olarak değerlendirilen bir erkek cesedi bulunurken, merkez Kocasinan Mahallesi sınırları içerisindeki bir yağ fabrikasında yükleme yapıldığı sırada TIR'ın kasasından düşerek yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti.
MÜLTECİ CESEDİ
Edinilen bilgilere göre, Merkez Elçili Köyü'nde Saçlımüsellim Hudut Bölüğü personeli tarafından 1. Derece Askeri Yasak Bölge içerisinde göçmen olduğu değerlendirilen bir erkek cesedi ile yaralı bir kişi bulundu. Jandarma ekiplerince yapılan araştırmada ölen kişinin Yunanistan'dan deport edildikleri esnada suda boğulduğu sanılıyor. Yaralı mülteci Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Mültecinin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespiti için Edirne Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
TIR'IN KASASINDAN DÜŞTÜ ÖLDÜ.
Merkez Kocasinan Mahallesi sınırları içerisinde ise bir yağ fabrikasında şoför olarak çalışan K.E. (61) yükleme yapıldığı sırada TIR'ın kasasından düşerek yaralandı. K.E. sevk edildiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yapılan otopsi neticesinde K.E.'nin kalp krizinden dolayı vefat ettiği anlaşıldı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)