Altınyazı Karasaz Sulama Kooperatifi’nin Yeni Başkanı Alaattin Kaya
Paylaş
Tweetle
Paylaş

S.S. Altınyazı Karasaz Sulaması Sulama Kooperatifi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimde Alaattin Kaya başkanlığa getirildi.

 Güvenoyu Alamayan Çetinkaya Geri Çekildi

İpsala Sultanköy Düğün Salonu’nda, saat 11.00 sıralarında başlayan ve yoğun katılımın olduğu Altınyazı Karasaz Sulaması Sulama Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde 23 yıldır kooperatife başkanlık eden Mustafa Çetinkaya ile başkanlığa adaylığını açıklayan Alaattin Kaya’nın listeleri yer alıyordu. Ancak Genel Kurul’dan güvenoyu alamayan mevcut başkan Çetinkaya, seçime katılamayarak geri çekildi. Böylelikle kooperatifin yeni başkanı Alaattin Kaya oldu.

 Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Edirne Şube Müdür Vekili Eyüp Farsak ile Edirne İl Tarım Şube görevlileri Erol Üstünel, Lütfü Dalgıçve Murat Gülseven’in gözetiminde gerçekleştirilen ve İpsala İlçe Tarım Müdürü Olcay Karbuz’un da misafir olarak yer aldığı S.S. Altınyazı Karasaz Sulaması Sulama Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Daha sonra yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve bilanço ile gelir gider tablosunun okunmasının ardından raporlar görüşüldü.

Genel Kurul’dan yeterli güvenoyu alamayan mevcut başkan Mustafa Çetinkaya, seçime katılamayarak geri çekildi. Kooperatifin yönetim seçimine geçildiğinde; Çetinkaya’nın seçime girememesi sonucunda kooperatifin yeni yönetimine Alaattin Kaya başkanlığındaki liste seçildi.

 S.S. Altınyazı Karasaz Sulaması Sulama Kooperatifi’nin yeni yönetim ve denetim kurulları da şöyle oluştu: Yönetim Kurulu:

Alaattin Kaya (Sultanköy)

Mustafa Gürler (Balabancık Köyü)

Doğan Yılmaz (Balabankoru Köyü)

Mehmet Bayraktar (Altınyazı Köyü)

Latif Mengül (Yenicegörece Köyü)

Denetim Kurulu:

Oktay Tuna (Tevfikiye Köyü)

Ahmet Akın (Küçükaltıağaç Köyü)

Özkan Güllü (Büyükaltıağaç Köyü)

 

(Haber-Foto: Fevzi Can Direk-Yeni Gazete)

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)