Akşener, Bugün İpsala’da
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,31 Mart seçimlerinden sonra İpsala’ya ikinci ziyaretini bugün gerçekleştirecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçen hafta başlattığı yurt gezilerinin ikincisini bugün Edirne’ye gerçekleştirecek.

İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı Hasan Geçit, bugün saat 11.00 sıralarında İpsala’ya gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, karşılamaya tüm İpsala halkının davetli olduğunu söyledi. Geçit, Akşener’in Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ı, makamında ziyaret edeceğini sonra esnaf ziyareti gerçekleştireceğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, İYİ Parti İpsala İlçe Yönetimi ve partililerden ziyade, İpsala esnafı ile bir araya gelmek için İpsala'da olacağını dile getiren Hasan Geçit, "Kendisi, bölge esnafına ve İpsalalılara kısa kısa ziyaretler yapacak. Genel Başkanımız, İpsalalı esnafın sorunlarını dinleyecek. Kendilerinin İpsala’ya ikinci ziyaretleri olacak. Gerek Yönetim Kurulum, gerek partililerim, gerekse İpsalalı hemşerilerimle beraber, Sayın Genel Başkanımızı İpsala’da ağırlamak şerefine nail olacağız. Tüm İpsala halkını bugün Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile buluşmaya davet ediyoruz." diye konuştu. Haber Merkezi.

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Akşener, Bugün İpsala’da Akşener, Bugün İpsala’da Akşener, Bugün İpsala’da
Yorumlar (0)