Geçit, ”Uzun’un Çekilmesinden Üzüntü Duydum”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Çarşamba günü yapılacak olan İYİ Parti ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hasan Geçit, aday olduğunu daha önceden ilan eden önceki dönem ilçe başkanı Murat Uzun’un adaylıktan çekildiğini açıklamasına üzüldüğünü söyledi.

Hasan Geçit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ”İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’ine başlatmış olduğu “ÜYE KAMPANYASI” kapsamında henüz 2. Yaşını yeni doldurmuş partimizin Türkiye, Edirne ve İpsala genelinde giderek artan teveccüh ile yeni üye kayıtlarını katlayarak arttırmıştır. İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde tüm zorlukları, milletimizin sağduyusu ile aşmış ve demokrasi tarihimizde yerini almıştır.
02.09.2019 tarihinde göreve atanmam ile birlikte ivedi bir şekilde Yeni Üye katılımları sağlamak üzere ben ve ilçe yönetici arkadaşlarımla hummalı bir çalışma işine girdik. Bu sayede İpsala’da Üye sayımızı ikiye katladık.
İYİ Parti tüzüğüne göre, üye katılımını hiç kimse engelleyemez ve üye olmak isteyenler üyelik formunu doldurduktan sonra mani bir durum olmaması durumunda Genel Merkeze bildirilir. Genel Merkez’in üye başvurularını Yargıtay’a yollaması ile eksik ya da daha önce herhangi bir partiye üyeliği yoksa üyelikleri Yargıtay tarafından kabul edilir. Daha önce yapılan üyelikler ile ilgili Yargıtay tarafından üyelikler onaylanmamış olmasından dolayı İlçe Başkanı olarak bizler ile ilgili bir durum söz konusu değildir.
Siyasette dinamizm çok önemlidir. Günceli takip edemeyen, kendisini günün koşullarına hazırlayamayan siyasetçiler ve siyasi partiler, yok olmaya mahkûmdur. Günceli takip edebilmenin en iyi yolu tabanla iç içe olabilmektir. İYİ Partili tüm delegeler tabandan tavana İl ve İlçe Başkanlarını demokrasi şöleni içerisinde seçeceklerdir.

“ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİNE ÜZÜLDÜM”

Parti üyemiz ve delegemiz Sayın Murat Uzun’un adaylıktan çekilmesinden dolayı üzüntü duydum. Çok aday çok tercih, bizler için demokrasi demektir. Partililerimize ve delegelerimize tercih şansı vererek çok adayla seçime girerek demokratik bir yarışa girmeyi tercih ederdim. Sonuçta kazanan her daim İYİ Parti olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çalışmalarına dün olduğu gibi yarında katkı sunacak değerli arkadaşımıza, ekibine ve gönül dostlarımıza almış oldukları karardan dolayı saygı duymak gerekiyor. İktidara giden yolda el ele hep birlikte olacağız.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarım ile arz ederim” dedi. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)