Köylerde Ortaklaşa Çalışma..
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üzeri yaşlıların ihtiyaçları köylerde de karşılanıyor.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden sokağa çıkmamaları istense de, bu tedbire uyulmaması sonrasında 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmiş, bu vatandaşların ihtiyaç halinde 155, 156 ve 112 numaralarını arayabilecekleri bildirilmişti. Köylerde yaşayan birçok yaşlı, bu konuda köy muhtarları ve azalar ile irtibat kurarak taleplerini iletiyor.

Köylerde muhtar ve azaların yanısıra İmamlar ayrıca Jandarma işbirliği ile vatandaşların ihtiyaçları temin ediliyor. Muhtar ve azalar ile köy imamı da bu taleplerin karşılanması için gün boyunca fedakarca çalışıyor.

JANDARMA AKTİF

İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yayımlanan genelge ile sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların yardımına koşuyor.

Geçtiğimiz gün, koronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden sokağa çıkmamaları istense de, bu tedbire uyulmaması sonrasında 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Hal böyle olunca, İpsala’nın köylerinde ikamet eden 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlar, jandarma ekiplerinden yardım istiyor. Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Köylerde Ortaklaşa Çalışma..
Yorumlar (0)