AK Parti  “Evde Kal İpsala” klibi yayınladı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında hazırlanan “Evde Kal Edirne” klibinin ardından AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı da “Evde Kal İpsala” klibi yayınladı

İpsala’nın çeşitli mahalle ve köylerinde yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşların yer aldığı klipte ‘sağlığınız için evde kalın’ mesajı verildi.
İpsala’da ikamet eden 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile hazırlanan videoda vatandaşlar ‘Güvendeyim evdeyim. 65 yaş üstü arkadaşlarımız dışarı çıkmayın. Lütfen herkes evinde kalsın. Cumhurbaşkanımızı dinliyoruz evden dışarı çıkmıyoruz.’ ifadelerini kullandı.
AK Parti Edirne İl Başkanlığından yapılan açıklamada özelikle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sağlıkları için mutlaka evden çıkmamaları gerektiği bildirildi.
Değerli Büyüklerimiz Devletimiz Yanınızda, Siz Yeter ki Dışarı Çıkmayın
AK Parti İl Başkanı Belgin İba, “Koronavirüs salgınının önüne geçmek için en etkili yol evde kalıp, 1 metrelik sosyal mesafeyi korumaktır. Özellikle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerimiz evlerinden çıkmamalıdır. Devletimizin yaşlılarımıza her zaman sahip çıktığını net bir şekilde görmekteyiz. Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi ‘yaşlılar en kıymetlilerimizdir.” Bu kapsamda 81 ilde oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” ile 65 yaş üstü ile bazı kronik rahatsızlıklara sahip hemşehrilerimizin sağlık başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçları karşılanmaktadır. Değerli büyüklerimizden tek bir isteğimiz var, yeter ki evlerinde kalsınlar. Her hangi bir ihtiyaçları olduğu taktirde 112’yi aramaları yeterlidir. Devletimiz oluşturduğu “Vefa Sosyal Destek Grubu” ile 65 yaş üstü ile bazı kronik rahatsızlıklara sahip hemşehrilerimizin 7/24 hizmetindedir” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)