Vali Canalp’ten İpsala Mesaisi!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne genelindeki ilçelere yönelik olarak önceki gün gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında İpsala'yı da ziyaret ederken, Canalp, basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bilgi vermedi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp ile beraberindeki Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa İshak Yıldırım, Edirne genelindeki ilçelere ziyaretlerde bulunarak, ilçelerin kaymakam ve belediye başkanlarından ilçelerde yürütülen çalışmalar ve coronavirüs tedbirleri sonrasındaki son durum  hakkında bilgi aldı. Bu kapsamda İpsala'yı da ziyaret eden Vali Canalp ve Yıldırım'ı, Hükümet Konağı girişinde, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör  ile İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal karşıladı.

Basına kapalı yapıldı

Kaymakamlık makamında, basına kapalı olarak yaklaşık 35 dakikalık bir toplantının yapıldığı ziyaret sonunda, ziyaret sebebi ile ilgili soruları cevapsız bırakan Ekrem Canalp, Meriç'e gitmek üzere İpsala'dan ayrıldı. Canalp'in, toplantıda İpsala'daki coronavirüs tedbirleri ve tedbirler sonrasındaki vak'a durumu ile ilgili bilgi aldığı tahmin ediliyor. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Vali Canalp’ten İpsala Mesaisi! Vali Canalp’ten İpsala Mesaisi! Vali Canalp’ten İpsala Mesaisi!
Yorumlar (0)