İstihdam Seferberliği İçin Çalışmalar Sürüyor
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Kaymakamlığın Esetçe Beldesinde başlatmış olduğu İş-Kur destekli ve İstihdama yönelik olan “Tekstil Sektörü İçin Sanayi Tipi Dikiş Makinesi Kullanımı Kursu” İpsala Merkezde de başlıyor.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör`ün koordinasyonunda başlatılan Belediyelerinde destek verdiği "İpsala'da İstihdam Seferberliği" Projesi kapsamında, 10/11/2020 tarihinde Esetçe Beldesinde başlatmış olduğu İş-Kur destekli ve İstihdama yönelik olan “Tekstil Sektörü İçin Sanayi Tipi Dikiş Makinesi Kullanımı Kursu” İpsala Merkezde de başlıyor. Bu kapsamda İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İpsala Belediyesi pazaryerinde tahsis ettiği kurs salonlarını inceledi. İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, projeyle ilgili şunları aktardı;" Dikiş makinelerinin salona yerleştirilmesi ve salonun teknik işlerinin tamamlanmasıyla kursa başlanacak, bu kurslar sayesinde birçok vatandaşımızın ilçemizde istihdam sağlanmasının hedefleniyor.Parasal yevmiye destekli kurslarımızı başarı İle bitiren kursiyerlerin ilçemizdeki tekstil sektöründe istihdam edilmesi ve ilgili kurslarımızın yıl boyunca merkez , beldeler ve köylerde devam etmesi planlandı. Bu projeye önem veriyoruz , kurslara destek veren belediyelerimize ve fabrikalarımıza teşekkür ederiz" dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İstihdam Seferberliği İçin Çalışmalar Sürüyor İstihdam Seferberliği İçin Çalışmalar Sürüyor İstihdam Seferberliği İçin Çalışmalar Sürüyor
Yorumlar (0)