Hedef; Ayda  5 Bin Sayfa
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’da kitap okuma alışkanlığının artırılması amacıyla başlatılan “İpsala Okuyor” projesi kapsamında ilçede bir ayda 5 milyon sayfa kitap okunması hedefleniyor.

İpsala Kaymakamlığı ve İpsala Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan projede, öğretmen ve veliler, kitap okumanın önemini vurgulayarak öğrencilerle birlikte kitap okuyacak.

İpsala Kaymakamlığı, millî Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile kitap okuma kampanyası başlatarak her 5 bin sayfa okumayı hedef seçti.

İpsala Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ”Serhat Şehir Edirne’mizin Serhat Kapısı İpsala da öğretmeniyle, öğrencisiyle, velisiyle hep birlikte kitap okuyoruz.

Okumak, alışkanlıkların en asilidir." Biz çocuklarımızın bu en asil alışkanlığı kazanmaları ve sürdürmeleri için her alanda yaptığımız çalışmaları İpsala Okuyor Projesi kapsamında yürütüyoruz. Bu projemizde yalnızca okuma alışkanlığını çocuklarımızın hayat anlayışlarının vazgeçilmezi yapmakla kalmıyor aynı zamanda ailelerimizin de bu etkinliğe katılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu sayede çocuklarımızın zihinlerinde güzel fikirler, farklı bakış açıları belirirken çocuklarımız kendine güveni tam, dil becerileri gelişmiş bireyler olarak topluma katılıyor.

Hedefimize ulaşmak hatta geçmek için İpsala da tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, velilerimizi, tüm kurumlarımızı, tüm halkımızı bizimle kitap okumaya davet ediyoruz. #ipsalaokuyor etiketiyle Twitter'da buluşuyoruz. Sen de oku, bize katıl. Biz İpsalayız bize okumak yakışır.

İpsala Kaymakamlığı'nın uhdesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde ilçemizdeki eğitim ailesine yönelik okuma etkinliği devam ediyor. 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan okuma etkinliği çerçevesinde 5 milyon sayfa kitap okunması amaçlanmaktadır. Ay sonunda yapılacak değerlendirmeye göre ilçe verileri paylaşılacak ve bu proje sayesinde kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması sağlanacaktır. Okuma etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz” denildi. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)