İlk Pozu Onlar Verdi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Belediyesi tarafından Çarşı içine konulan İpsala yazısı vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.

Dün çarşı içindeki Belediye Parkı kenarına yol boyuna konulan İpsala yazısı konulması işlemi İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ile İpsala Belediye Başkan Abdullah Naci Ünsal tarafından ilgiyle takip edildi.

İpsala Kaymakamlığından yapılan açıklamada “Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in destekleri, Sayın Kaymakamımız Ekrem Güngör’ün koordinasyonuyla ilçemizi temsil edecek, fotoğraf çekim alanı olarak da kullanılabilecek ve ilçemizin tanıtımını sağlayacak,“İPSALA“şehir yazımız meydandaki yerini aldı. Kaymakamımız ve Belediye başkanımız şehir yazısı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Desteklerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ederiz”denildi.

Dörtyol’dan sonra İpsala içine ikincisi konulan İpsala yazısının önünde ilk pozu İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ile İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal tarafından verildi. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İlk Pozu Onlar Verdi. İlk Pozu Onlar Verdi. İlk Pozu Onlar Verdi. İlk Pozu Onlar Verdi.
Yorumlar (0)