Yarın Sebze Meyve Pazarı Kurulacak
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran, tam kapanma dönemi nedeniyle sebze, meyve ve fide satışı yapan esnaflarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran, ” Bu saat sabah 10.00’dan akşam 17.00’ye kadar sadece İpsala pazar yerinde yaş sebze, meyve ve fide satışı yapmak üzere pazar kurulacak.

Köy ve beldelerimizde sabit pazar kurulmayacaktır. Meyve sebze satan seyyar pazarcılar köy ve beldelerde cumartesi günü satış yapabilecektir. Cumartesi günü Köy ve beldelerden araçla İpsala merkeze pazar alışverişi için gidiş -gelişe izin verilmeyecek.

Merkezde Pazar yerine müşteri alımı saat sabah 10.00’da başlayıp akşam 17.00’de sona erecek. Merkezde araba İle pazaryerine geliş gidişe izin verilmeyecek. Vatandaşlarımızın pazar el arabalarını kullanmalarını, her haneden 1 kişinin alışveriş yapmasını. Yaşlı ve çocukların pazar yerine getirilmemesi önemle rica olunur. Merkezde Toplu taşıma araçları %50 kapasiteyle ve sık sefer aralıklarıyla pazar kurulan cumartesi günü vatandaşlarımıza hizmet edecek. Yine aynı şekilde pazar yerine uzak mahaller içinde seyyar satıcılar araçla satış yapabilecek.

Pazar girişinde HES kodu sorgulaması yapılacak, ayrıca maske dağıtımı, dezenfekten kullanımı ve diğer kontroller kolluk güçleri tarafından titizlikle muntazam olarak yapılacak.

Tuhafiye, giyim, ayakkabı, züccaciye, temizlik ürünleri ve bunun gibi ürünlerin satışı kesinlikle yapılmayacak” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)