Güngör, Pazarı Denetledi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile Türkiye genelinde kurulmasına izin verilen pazarlar İpsala'da da alınan tedbirlerle açıldı.

Pazara girişlerde İpsala belediyesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler HES kodu sorgulaması yaptı.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör Pazaryerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İpsala Belediye Başkan V. Gürel Kale, İlçe Emniyet Müdürü Hüsnü Cengiz, Komiser Sinan Turhan, İpsala Belediye Zabıta Amiri Gökhan Erdem ile birlikte tam kapanma dönemi sürecinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazar yerinin açık olmasına yönelik genelgenin ardından geniş tedbirler altında kurulan İpsala Merkez Pazarını ziyaret ederek, maske kullanımı, pazar tezgâhları arasındaki mesafe ve aynı anda pazarda olabilecek vatandaş sayısı ile giriş çıkış kontrollerine uyulup uyulmadığını yerinde inceledi.

İpsala ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri de ilçe merkezinde devriye araçları ile anons yaparak, önce sabır sonra bayram diyerek vatandaşlara zorunlu olmadıkça sokağa çıkmama konusunda uyarıyor.

Bilindiği gibi Korona virüsle mücadele kapsamında yayınlanan tam kapanma kararları ile semt pazarlarının kurulması yasaklanmıştı.

Geçtiğimiz gün İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeyle pazarların 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında kurulmasına karar verildi. Tezgâhlarda sadece yaş meyve sebze ve fide satışlarına izin verilirken, temizlik, giyim, züccaciye ve oyuncak gibi ürünler satılamayacağı açıklandı.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Güngör, Pazarı Denetledi Güngör, Pazarı Denetledi Güngör, Pazarı Denetledi Güngör, Pazarı Denetledi
Yorumlar (0)