Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Ramazan bayramı dolayısıyla tüm şehit aileleri ve gazileri emniyet, jandarma ve SYDV personeli tarafından ziyaret edildi bayramları tebrik edildi. Şehit annelerin de anneler günü kutlandı. Günün anısına hediye takdiminde bulunuldu.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Veli Kızmaz, İlçe Emniyet Müdürü Hüsnü Cengiz ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti.

Pandemi şartlarından dolayı kısa süren ziyaretlerde, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, şehitlerin ailelerinin kıymetli bir emanet olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin aileleri hepimizin kalbinde müstesna bir yere sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. "Şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimiz ile ailelerinin mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, hep birlikte sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmayı diliyorum" diye konuştu.

Şehit aileleri ve gazilerimiz ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri için Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze, Jandarma Komutanımıza, tüm güvenlik personeline, vakıf müdiremiz Birsen Kötülüketmez’e ve vakıf personeline teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi. Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi.
Yorumlar (0)