Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2022 yılı Mayıs ayı olağan toplantısı, 5355 Sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanununun 11. maddesi ve Birlik Tüzüğünün 11. maddesi gereğince meclis toplantısı, yapıldı.

Cuma günü İpsala Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantı, bir dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve toplantı gündemin okunmasından sonra, gündem maddelerinin görüşülmesi ile başlandı.

Gündem maddeleri ise 1 yıl süre ile İl Genel Meclis Üyelerinden iki ve muhtar üyelerinden 2 üyenin birlik encümeni seçilmesi,2021 yılı Birlik Kesin Hesabı (gelir ve gider kesin hesapları) ve 2021 yılı Faaliyet Raporu görüşülerek meclis onayına sunulması, 2022 yılı için bütçe yapmayan köylerimizin Birlik Katılım Paylarının belirlenmesinin görüşülmesi olarak açıklandı. Toplantıda yukarıdaki gündem maddelerinin tamamı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Birlik Encümen seçim sonucu ise; İl Genel Meclisi Kontenjanından Hüseyin Filiz ve İsmail Aliş üye olarak seçilirken; Muhtar üyeler arasında yapılan seçimde ise Tevfikiye Köyü Muhtarı Mehmet Doğan, Balabancık Köyü Muhtarı Mustafa Gürler üye olarak seçildi. İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör,yeni seçilen birlik encümen üyelerine yeni görevlerinde başarılar dilerken önceki encümen üyelerine de yapmış oldukları çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantının son bölümünde ise, muhtarlarımıza ve encümenlerine söz verilerek dilek ve temennileri dinlendi. Toplantıya; İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ile birlikte, İpsala Belediye Başkan V. Şebnem Çelik Albayrak, İlçe Jandarma Komutanı Veli Kızmaz, Yenikarpuzlu Belediye Başkan V. Naim Kırmızılı, Siyasi Parti İlçe Başkanları ,İl Genel Meclis Üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, Birlik Müdür V. Ersin Kanar, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi. Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi. Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi. Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi. Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Yorumlar (0)