Halk Eğitim Merkezinin Etkinlikleri Devam Ediyor.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl ikinci kez kutlanan ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri gerçekleştirildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında İpsala Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce İpsala Tarihi Şehir Hamamı'nda sergi açılış programı gerçekleştirildi.

Törene İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Yeni Karpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Siyasi Parti İlçe Başkanları, diğer protokol üyeleri ve İpsala halkı katılım gösterdi

Haftanın önemini belirten konuşmayı İpsala Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Recep Kolcu tarafından gerçekleştirildi.

Ardından hafta etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Açık Liseden mezun olan bir vatandaşımız ile Okuma Yazma kursu bitiren bir vatandaşımıza belgeleri takdim edildi. Protokol üyelerine armağanların verilmesinden sonra sergi açılışı ve ziyareti gerçekleştirildi.

Sergi ziyareti sonrası İpsala Düğün salonunda Halk oyunları gösterisi ve ardından İpsala Cumhuriyet Anaokulu öğrenci velilerinin hazırlığı kıyafetler ile anaokulu öğrencilerince kıyafet defilesi gerçekleştirildi.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen İpsala Halk Eğitimi Merkezi idareci ve öğretmenleri ile İpsala Cumhuriyet Anaokulu idaresini, öğretmenlerini, velilerini ve öğrencilerini tebrik etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)