Köprünün Genişletilmesini İstedi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, önceki gün Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule kesimi inşası Projesi ilk ray kaynak töreni için Edirne’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’undan deşarj köprüsünün genişleti

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, önceki gün Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule kesimi inşası Projesi ilk ray kaynak töreni için Edirne’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’undan deşarj köprüsünün genişletilmesini istedi.

İlkdoğmuş, yaptığı açıklamada “Havsa/ Kuzucu Köyümüzde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nun teşrifleri ile Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule kesimi inşası Projesi ilk ray kaynak törenini gerçekleştirdikten sonra Havsa belediye başkanlığımızda ağırladık.

Bakanımız Sn.Adil Karaismailoğlu'na İl Başkanımız Sn. Belgin İba ile birlikte İpsala pirincimizi takdim ettikten sonra İpsala -Edirne arasındaki daha önce dosyasını takdim ettiğimiz deşarj köprüsünün genişletilmesi talebimizi yeniledik. ”dedi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)