TGD’den ödül gecesi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Trakya Gazeteciler Derneği’nin (TGD) Merhum Gazeteci Hüseyin Solmaz anısına açtığı Gazetecilik yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini düzenlenecek gecede verilecek.

Trakya Gazeteciler Derneği’nin (TGD) Merhum Gazeteci Hüseyin Solmaz anısına açtığı Gazetecilik yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini düzenlenecek gecede verilecek.

22 Temmuz Cumartesi günü Karaağaç’ ta ki Buzhane davet bahçesinde 20.00 ile 22.30 arasında düzenlenecek olan kokteyl ile yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilecek.

Başkan Orhan Doğan, “yaptığı açıklamada, yoğun yaşanan bir gündemin sonunda ödül törenimizi bir kokteyl ile tamamlayacağız. Gecemize tüm meslektaşlarımızı ayırım yapmadan bekliyoruz. Bölünme değil birleşme yarar getirir. Elele verelim değerimizi artıralım” dedi.

GECEDE ÖDÜL ALACAKLAR

HABER DALINDA

  1. ‘Çaldığı Çekirdek İçin 8 Yıl Sonra Hapis Geldi” başlıklı haberiyle Erkan Ekşi
  2. ‘Meğer Aşk Destanıymış” başlıklı haberi ile Jale Avyüzen
  3. ‘Buzdolabından Kayık Sonları Oldu’ başlıklı haberi ile Koray Ustabaşı

Bu dalda  Çanakkale’den yarışmaya “Eski Eşyalar Can Katıyor” haberi ile katılan  Doğan Zelova’ya,  “Bir Annenin Feryadı” Haberi ile Çorlu’dan Yarışmaya katılan Abdurrahin Yıldırım’a ve “Dolandırıcılık  davası Basına Kapalı ‘Devlet Sırrı ‘ oldu” haberi ile Çerkezköy’den katılan Şaban Kardeş’e mansiyon ödülü verilmiştir.

HABER FOTOĞRAF DALINDA

  1. ‘Kumbağ’da yüzlerce ölü deniz yıldızı karaya vurdu” haberindeki fotoğraf ile Ruhan Yalçın
  2.  ‘Milli Keklikler” haberindeki fotoğraf  ile ikinciliğe Sevcan Kalıpçinden 
  3. Bu derecede ödül verilememiştir.

MİZAMPAJ DALINDA

Görünüm Gazetesi tek olarak ödüle layık görülmüştür.

KATILIM PLAKETİ ALACAKLAR

Merhum Gazeteci Hüseyin Solmaz  adına  açmış olduğumuz yarışmaya katılan ancak dereceye giremeyen aşağıdaki meslektaşlarımıza katılım plaketi takdim edilecektir. Ergin Yıldız, Onur Can Dada, Hüsnü Sarıgül, Yeşim Ahçı, Mutlu Akbaşak, Fahrettin Baydar,  Banu Tufandağ, Kaner Akaner ve Tevfik İşçi

ONUR PLAKETİ

Ayrıca, yapacağımız ödül töreninde katılımcılar arasında 15 yılını dolduran gazetecilere onur plaketi takdim edilecek.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Edirne tanıtımına katkılarından dolayı Bahri Dinar ve Arif Meriç’e ve Derneğimizin muhasebe kayıtlarını hiçbir karşılık beklemeden yapan Osman Hatipler,Bize katkılarda bulunan Kemal Kılıç’a ve ayrıca Jüri Üyeleri Lütfü Karakaş, Ender Aydın,Uğur Ülgen ve Özgür Tiran’a teşekkür plaketi.

MANSİYON

Doğan Zelova, Abdurrahim Yıldırım ve Şaban Kardeş’e mansiyon plaketi verilecektir.

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)