Yağmurla Gelen Mezuniyet!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Meslek Yüksekokulunun mezuniyet töreninde mezunlar yağmurla birlikte keplerini attılar.

İpsala MYO’nun kurululuşun 19. yılında 17. mezuniyet töreni İpsala MYO Bahçesinde coşkuyla gerçekleştirildi. Törene İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İpsala Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kartol, Siyasi Parti ilçe Başkanları, İpsala Ticaret Borsası Temsilcisi, İlçe Müdürleri, Akademik ve idari kadro, öğrenciler, veliler ve Basın mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasi ile başlayan tören, Okul birincisi Merve Gezer, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda ve İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör'ün konuşmalarıyla devam etti. Okul 1. 2. ve 3.süne İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör tarafından ödül olarak Harici Disk ve plaketleri verildi.

Diğer dereceye giren öğrencilere ve mezunlara protokol üyeleri ve akademik personel tarafından ödül ve plaketleri verildi. Tören yemin töreni ve Kep atılmasıyla sona erdi. Yemin töreni sırasında başlayan yağmur nedeniyle öğrenciler yemin törenin sonunda yağmurda keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Tören sonundaki yağmur kep törenine ayrı bir renk kattı. Daha sonra Protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve velilere Okul yemekhanesi ve Fuaye alanında İpsala Belediyesi tarafından her diploma töreninde ikram edilen ünlü İpsala pirincinden yapılmış geleneksel Pilav ve ayran ikramı yapıldı. Öğrenciler, Öğretim elemanları, arkadaşları ve aileleri ile fotoğraf çekilerek İpsala'dan mutlu bir şekilde ayrıldılar. İpsala Meslek Yüksekokulu'ndan bu yıl 200 öğrenci mezun oldu.Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet! Yağmurla Gelen Mezuniyet!
Yorumlar (0)