Güngör, Sarıcaali Köyünü Ziyaret Etti.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet ENGİN İle Birlikte Sarıcaali Kadın Girişimciler Kooperatifini Ziyaret Etti.

Köy Muhtarı Hamit Korkan ve Sarıcaali Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Remziye Korkan tarafından karşılanan Güngör, Kadın kooperatifinde incelemelerde bulunarak kadın girişimcilerin faaliyetleri, alınan malzemeler, yapılan çalışmalar, üretilen ürünler ile ilgili üreticilerimizle sohbet edip, bilgi aldıktan sonra kooperatife çalışmalarında kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Sarıcaali Köy Muhtarı Hamit Korkan, Sarıcaali Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Remziye Korkan ve Sarıcaalili kadın üreticiler, Kaymakam Güngör’e ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek kendilerine teşekkürlerini iletti.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin ve Sarıcaali köyü muhtarı Hamit Korkan ile birlikte vatandaşlarla sohbet ederek, köylülerin ihtiyaç, talep, sorun ve isteklerini dinledi. Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Güngör, Sarıcaali Köyünü Ziyaret Etti. Güngör, Sarıcaali Köyünü Ziyaret Etti. Güngör, Sarıcaali Köyünü Ziyaret Etti. Güngör, Sarıcaali Köyünü Ziyaret Etti.
Yorumlar (0)