Su Kaynaklarının Denetimi Yapıldı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Toplum Sağlığı Merkezi Çevre Sağlığı Birimi tarafından içme ve kullanma sularının kalitesini izlemek amacıyla İpsala merkez, belde ve köylerinde “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik” gereğince denetimleri yapıldı.

İpsala Toplum Sağlığı Merkezi Çevre Sağlığı Birimi tarafından içme ve kullanma sularının kalitesini izlemek amacıyla İpsala merkez, belde ve köylerinde “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik” gereğince ilçemizde belirlenmiş olan su kaynaklarının sıhhi denetimleri ile ilçemizde yer alan tüm su kuyularının ve su depolarının sıhhi açıdan denetimlerinin yapılması ve ilgili bilişim sistemi üzerindeki koordinatlarının güncellenmesi için gerekli çalışmalar kurumda görev yapan Sağlık Memuru Arif Topçu, Sağlık Memuru Taşkın Çakmak, Çevre Sağlık Teknisyeni Ebru Betül Öksüzoğlu, Sürekli İşçi Doğuş Duman, Şoför Erol Aba ve Dr. Emre Özkaya tarafından tamamlandı.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri  Su Kaynaklarının Denetimi Yapıldı  Su Kaynaklarının Denetimi Yapıldı  Su Kaynaklarının Denetimi Yapıldı
Yorumlar (0)