İbriktepe Köyünde Şükür Duası Yapıldı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İbriktepe köyünde her yıl düzenlenen şükür duası önceki gün İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör2ün katılımı ile gerçekleştirildi.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İbriktepe Köyü'nde düzenlenen şükür duası ve akabinde tertip edilen yemeğe katıldı. Köy halkı tarafından düzenlenen programa Kaymakam Güngör’ün yanı sıra daire amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İbriktepe Köyü'ndeki programda vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Güngör, Türkiye'nin pek çok yöresinde vatandaşların geleneksel olarak yağmur duası, şükür duası etkinlikleri düzenlediğini, vatandaşların hangi niyetle bu etkinliği gerçekleştirmişlerse niyetlerine kavuşmalarını, tarım sezonunun, ürün hasatlarımızın hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunarak davetleri dolayısıyla İbriktepe Köyü Muhtarı Nurdoğan Akgün ile İbriktepe Köyü Halkına teşekkür etti.

Kaymakam Güngör, program sonunda aynı zamanda Karaağaç ve İbriktepe köylerine yeni alınan köyler için önemli bir ihtiyaç olan yangın söndürme tankerlerini de inceleyerek, yeni tankerlerin köylere hayırlı olması dileklerinde bulundu. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İbriktepe Köyünde Şükür Duası Yapıldı İbriktepe Köyünde Şükür Duası Yapıldı İbriktepe Köyünde Şükür Duası Yapıldı İbriktepe Köyünde Şükür Duası Yapıldı İbriktepe Köyünde Şükür Duası Yapıldı İbriktepe Köyünde Şükür Duası Yapıldı İbriktepe Köyünde Şükür Duası Yapıldı
Yorumlar (0)