Güngör, Köylerde İncelemelerde Bulundu.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Yapıldak ve Kocahıdır köylerini ziyaret ederek yapılan çalışmalarını yerinde inceledi.

İpsala Kaymakamı Güngör, K.H.G.Birliği Müdürü Ersin Kanar ve Köy muhtarları ile birlikte Yapıldak ve Kocahıdır Köylerinde vatandaşlarla sohbet ederek, hemşerilerin ihtiyaç, talep, sorun ve isteklerini dinleyerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi .

Güngör, Kocahıdır köyünün Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdare girişimleriyle su sorunun çözümü için yapılan yaklaşık 3,5 milyon TL bedelle yapılan yeni su kuyusu ve terfi hattıyla ilgili bilgi alarak, köyler de biten, yapılması istenen ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Güngör, daha sonra Yapıldak Köyünde köy içi yollara döşenen 8.500 m2 parke taşı ve diğer çalışmaları inceleyerek, muhtardan bilgi aldı. Yapılan çalışmaların köylere hayırlı olması temennisini ileterek, desteklerinden ötürü Valimize teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Güngör, köylerdeki halk toplantıları sonunda tüm esnafa ve hemşerilere kolaylıklar dileyip, misafirperverliklerinden dolayı Yapıldak ve Kocahıdır hemşerilerimize teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)