Hisarcıklıoğlu,İpsala'ya Okul Yapacağız.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Ticaret Borsası'nın açılışını yapmak üzere İpsala'ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İpsala'ya okul müjdesi verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada “İpsala Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı. Burası Türkiye'nin en verimli tarım alanları içinde yer almaktadır. Ülkemizde çeltik üretimi ekiminin üçte biri buralarda yer almaktadır.Sofralarımızda en çok tercih edilen pirinç burada yetişmektedir. Bizde tarımın merkezine yakışır İpsala Ticaret Borsamızın yeni hizmet binasının açılışını yapıyoruz. Hepinize hayırlı bereket getirmesini diliyorum.

Hizmet binası bir vizyon işidir. Üyesine en iyi şekilde hizmet etmeyi şehrini zenginleştirmeyi hedefleyen, çağdaş bir yönetim anlayışının da sebebidir.” Açılışta İbrahim girgin Unutulmadı Hisarcıklıoğlu, “Aslında buranın ilk temelini atan benimde çok değerli dostum İbrahim Girgin ile beraber açılışını yapacaktık ama kısmet değimiş. Bize çok güzel bir eser bıraktı. Allah makamını cennet etsin. Hani güzel bir söz var ya ‘ insanın en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ diye. İbrahim kardeşim de şehrine faydalı bir insandı. Burdan da müjdesini vermek isterim. Trakya’da 26 oda borsa başkanımız hep beraber ortak bir karar aldık.

Tır parkımızın adını da ‘İbrahim Girgin Tır Parkı' yaptık.” İfadelerinde bulundu. Hisarcıklıoğlı, “Öte yandan Necmi Başkanımızın talebiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak çok önemli bir karar daha aldık.

Biliyorsunuz daha önce 2019 yılında Edirne'ye bir fakülte binası yapmıştık. Sonrasında Necmi kardeşim geldi. - İpsala'ya da bir okul kazandıralım.

81 İlde her projeyi bitirdin dedi. Biz de yönetime götürdük, değerlendirdik. Sadece İpsala'ya değil, Keşan'ımıza da birer okul yapmaya karar verdik. Hatta Uzunköprü’yü de unutmadık” ifadelerini kullandı . Sezer, “İpsala Pirinci beyaz altındır ” Katılımcılara teşekkürlerini sıralayarak konuşmasına başlayan İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, “rahmetli İbrahim Girgin’i hep aramızda olması adına seans ve konferans salonuna ismini vererek yaşatmak istedik” dedi.

Sezer, “ 2014 yılında temeli atılan Borsamız hizmet binası, seans, konferans salonu, laboratuvarı ve on sekiz adet tamamlanmış yirmi dört adeti yapım aşamasında olan üyelerimize ait depolara depolama alanları ile ve bölgemizin değerli bir yatırımı olmuştur. Bu hizmetlerin yapılmasında bizlere en büyük gücü maddi ve manevi desteği veren, bizimle hep birlikte yürüyen çok kıymetli üyelerimize ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı ve yönetimine huzurlarınızda meclisim adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bölgemize hayırlı olsun ” İfadelerinde bulundu.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Hisarcıklıoğlu,İpsala'ya Okul Yapacağız.
Yorumlar (0)