MHP Kadrolarını Güçlendiriyor
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bazı İlçe Teşkilatlarında Görev Değişimi Yaşanırken, Bazı İlçe Teşkilatlarına da Yönetimlere Takviyeler Yapıldı.

MHP Edirne teşkilatı, İl Başkanı Zakir Tercan yönetimiyle her geçen gün Edirne’de güçleniyor. MHP teşkilatında birlik ve beraberliğin her zamankinden daha fazla olduğunu ifade eden Zakir Tercan, “İş yoğunluğu, sağlık sorunları ve vefat nedeniyle üç ilçe başkanımızda değişime gidildi. Burada arkadaşlarımızın isteğiyle ve rızasıyla bu değişimler yapıldı. Ayrıca bazı ilçe teşkilatlarımıza da takviyeler yaparak 2023 yılı seçimlerine hazırlık yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bazı ilçe teşkilatlarında görev değişimi yaşanırken, bazı ilçe teşkilatlarına da yönetimlere takviyeler yapıldı.

MHP Edirne ilçe teşkilatlarında yaşanan görev değişimleriyle ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Lalapaşa, Havsa ve Enez ilçelerinde görev değişimi yapıldığını hatırlatarak, “Lalapaşa İlçe Başkanımız Bedri Adıyaman’ın yerine Göksel Kalkan getirildi. Önceki Başkan Bedri Adıyaman’da yine yönetimde görev aldı. Havsa ilçe Başkanımız Sezer Özen sağlık sorunları nedeniyle affını istedi. Sayın Özen’in yerine İsmail Erman Erbay getirildi. Önceki ilçe başkanımızın oğlu da yönetimde görev alarak teşkilata destek vermeye devam ediyor. Enez ilçemizde ise önceki İlçe başkanımızın vefatı nedeniyle Selami Güner göreve getirildi” dedi.

2023 SEÇİMLERİ İÇİN YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ

Tercan, gazetemize yaptığı açıklamalarda şunlara yer verdi:

“MHP İl ve ilçe teşkilatlarımızın 2023 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerinden Edirne’de MHP milletvekili çıkartmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Lalapaşa İlçe başkanımız kendi rızasıyla işlerinin yoğun olmasından dolayı, Havsa İlçe Başkanımızın rahatsız olmasından dolayı, Enez eski ilçe başkanımızın vefat etmesinden dolayı üç ilçede başkan değişimine gidilmiştir.

TEŞKİLATLARIMIZDA BİRLİK VE BERABERLİK TAMDIR

Tüm teşkilatımızda sıkıntı yoktur. Arkadaşlarımızın kendi istekleri ve kendi rızalarıyla “affınıza sığınarak bu görevi diğer arkadaşlarımıza vermek istiyoruz” demişlerdir. Kendilerine hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum. İnşallah kendilerini kısa süre içinde ziyaret edeceğiz, Sayın Genel Başkanımızın olurlarını kendilerine takdim edeceğim. Bu arada İpsala İlçe Başkanımız, Sayın Mehmet Özçiftçi’nin başkanlığında yönetimine takviyeler yapılmıştır. Keşan İlçe Başkanımız Adnan İnal başkanlığında yönetime takviye yapılmıştır ve merkez ilçe başkanımız Sayın Emre Tokluoğlu başkanlığında yönetime takviye yapılmıştır. Bu ne demek oluyor. Çalışmak isteyen arkadaşlarımız kendi rızaları ve talepleriyle başvuruda bulunmuşlardır ve bu talepleri sayın genel başkanımıza götürdük. Teşkilatlardan sorumlu sayın genel başkan yardımcımız İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Semih Yalçın beyefendinin talepleriyle, saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin olurlarıyla arkadaşlarımız görevlendirilmiştir. 2023’de daha iyi bir netice almak için çalışıyoruz. Burada hiçbir arkadaşımızla sorunumuz yoktur, hepsinin rızasıyla bu takviyeler ve değişimler yapılmıştır.

Dışardaki insanlar başka türlü bir şeyler söyleyebilir ama konu bundan ibarettir.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)