Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

KEFEK Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr Fatma Aksal, Perşembe günü gerçekleştirdiği İpsala ziyaretine Esetçe beldesinden başladı.

Esetce Belediye Başkanı Cemal Deniz, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Filiz, Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Tekin ile Yönetim Kurulu ve Esetce Belediye Meclisi Üyeleri tarafından karşılanan Aksal, beldede gerçekleştirilen hizmetleri yerinde gördü ve başkan Deniz'den bilgi aldı.

Doğalgaz çalışmalarında gelinen son durumu yerinde inceleyen ve firma yetkililerinden bilgi alan Aksal, belde de faaliyet gösteren fabrikayı da ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet ederek, genel ve yerel konularda vatandaşlara yapılan çalışmaları anlattı.

KÖPRÜ MAHALLESİ ZİYARETİ

KEFEK Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr Fatma Aksal ve beraberindekiler Köprü mahallesine geçerek burada vatandaşlarla buluştular.

Vatandaşlarla sohbet eden Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr Fatma Aksal, geçtiğimiz günlerde vefat eden Osman Tuncalı’nın ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.

KERMAN’A HAC MÜBAREKESİ

KEFEK Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr Fatma Aksal, programının son bölümünde hac farizasını yerine getirerek yurda dönen önce dönem İpsala Belediye Başkanı ve Gazetemiz sahibi Mehmet Kerman’ı, ziyaret etti.

Aksal, Kerman’a, Haccının hayırlı olmasını diledi ve Kerman’da teşekkür etti. Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu. Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu. Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu. Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu. Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu. Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu. Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu.
Yorumlar (0)