Sevgili, ”Kararlığımızı Aynı Şekilde Sürdüreceğiz”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili,30 Ağustos Zafer Bayramının 100 yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sevgili mesajında, ”Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde İstiklal Savaşı’nı taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen tüm imkânsızlıklara rağmen halkımızın sarsılmaz azmi vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan bu büyük zaferin 100. yıldönümünü ulaşmış olmanın heyecanını, milletçe birlikte gururla yaşıyoruz.

Bu şanlı zafer milli birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimize zarar vermeye çalışan odaklara karşı, tek vücut olduğumuzun da en somut nişanelerinden biridir.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Aziz Milletimiz; ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, ekonomik ve siyasi bağımsızlığına, barış ve kardeşlik iklimine yönelik hain saldırılar karşısında, birlik ve beraberlik ruhu ile istiklaline ve istikbaline sahip çıkma kararlılığını aynı şekilde sürdürmektedir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenli bir şekilde devretmektir.

Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Tüm İpsala’lı hemşerilerimizin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, Zafer bayramını en içten duygularımla kutluyorum”dedi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)