İpsala Ticaret Borsası, “Necmi Sezer” İle Yola Devam Dedi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Ticaret Borsası’nda tek liste ile gidilen seçimlerde, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer güven tazeledi.

Başkan Sezer, önceki dönem başkanı İbrahim Girgin’in vefat etmesinin ardından mevcut yönetim kurulu arasında yapılan seçimle göreve gelmişti.

Ticaret Borsası’nda tek liste ile gidilen seçimlerde 61 üyeden 44’ünün oy kullandığı öğrenildi. Cumartesi günü saat 09.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar devam etti. Yapılan oy sayımında İpsala Ticaret Borsası'nın 61 üyesinden 44 üyenin oy kullandığı görüldü.

İpsala Ticaret Borsası Asil üyeleri şöyle ; Sezerler Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Has-Önalan Tarım ve Gıda Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Seç-Altı Tarım Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şimşek Ticaret Kollektif Şirketi Seçkin Şimşek, Tamer Şimşek Dubacı Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ali Ercan Serhat Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Akerman Akaryakıt Madencilik,Nakliyecilik, Gıda ve Tarım Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Girginler Zahire, Kömür, Nakliye Taahhüt, İnşaat Malzemesi, Gıda Maddeleri, Gübre, Tohum, İlaç, İthalat, İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Akman Tarım ve Gıda Ürünleri, Pazarlama , ithalat, İhracat Sanayi Ticaret ve Nakliyecilik Limited Şirketi Sezer Market İşletmeciliği Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uygar Group Gıda Maddeleri, Tarım Ürünleri ,Yenilebilir Enerji, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Göksu Bozdağı Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Yönetim seçimleri önümüzdeki günlerde yapılacak.Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala Ticaret Borsası, “Necmi Sezer” İle Yola Devam Dedi. İpsala Ticaret Borsası, “Necmi Sezer” İle Yola Devam Dedi. İpsala Ticaret Borsası, “Necmi Sezer” İle Yola Devam Dedi. İpsala Ticaret Borsası, “Necmi Sezer” İle Yola Devam Dedi.
Yorumlar (0)