İMYO Akademik Yılı Başladı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Meslek Yüksek Okulu 2022-2023 Eğitim – Öğretim Akademik açılışı ve oryantasyon toplantısı yapıldı.

Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Dr. Hayati Arda, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Belediye Başkanım, değerli yönetim elemanlarımız, sevgili öğrencilerimiz. Yüksekokulumuzun 2022- 2023 Eğitim ve Öğretim yılı akademik açılışı ve oryantasyon toplantısına hoş geldiniz. Bu anlamlı günümüzde katılımlarımızla bizlere onur verdiğiniz için bir işten teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli öğrencilerimiz sizlerin üniversitenin bütün imkanlarından yararlanabilmeniz için çalışan bir rektörünüz bulunuyor. Rektörümüz Profesör Doktor Erhan Tabakoğlu rahatsızlığı dolayısıyla törenimize katılamadı ama ileriki günlerde gelip sınıflarda sizleri ziyaret edecek.

Değerli öğrencilerimiz, okulumuz öğrencilerini seven Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız bulunuyor. Kaymakamımız son anda çıkan komplantı nedeniyle katılamadılar. Sayın Belediye Başkanımız aramızda, ilçemizin üst yöneticileri olarak ben kendilerine okulum ve sizler adına teşekkür ediyorum.

Üniversitemiz ilklerin üniversitesi. Üç artı bir eğitim sistemimizi Türkiye'de uygulayan ilk meslek yüksekokullarından biriyiz. Onunla ilgili sizlere bilgilendirme zaten ayrıca yapılacak ama özet olarak bir cümleyle söyleyecek olursak Üç yıl iki yıllık eğitimdeki dört bölümün üç dönemini okulumuzda diğer son dönemi de iş yerlerinde eğitim görerek eğitiminizi sürdüreceksiniz. Bunun çeşitli artıları var sizler için. Onlara uzun uzun değinmeyeceğim ama en önemlisi mezun olduktan sonra çalışacağımız kurumları ve iş yaşamını tanıyor olmanızdır. Öğretim elemanlarımızın bir çoğu yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamlamış durumdalar.

Bu yönüyle de okulumuz yine öncü okullardan birisidir. Okulumuz öğretim üyesi Doktor Aydın Güllü hocamızın danışmanlığında üniversitemizin roket dalındaki Teknofest yani Türkiye’nin en büyük teknoloji fuarına üniversitemizi temsilen Aydın Hocamız hazırlıyor. Iki yıldır da büyük başarılar getirdi üniversitemize. Yaklaşık 800 ekip arasında geçen yıl 8.’i, bu yılda 10.’cu dereceyi elde ettiler.”

Arda, Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’a, daire başkanlarına , ve tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı. İMYO Akademik Yılı Başladı.
Yorumlar (0)