Sevgili,Din Görevlileri İle Buluştu
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Din Görevlileri ile bir araya geldi.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili; ilçe genelinde görev yapan ve emekli din görevlileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sevgili,yaptığı konuşmada “2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri ile Mevlidi-i Nebi Haftası sebebiyle ülkemizin çeşitli yerlerinde camilerimize hizmet etmiş, ömrünü bu güzel hizmet ile geçirmiş değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün sizi anma günü ve vefa günüdür.Din görevlilerimizin "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nı tebrik ederek onlara bu kutsal yolculukta hizmetlerinden ötürü ve her alanda önderlik ettikleri için teşekkür etti. Hizmet yolunda her zaman yanınızdayız.

Din görevlilerimiz hep en ön safta yer almıştır” Görevleri başında olan hizmet eden herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”dedi. Program Din Görevliler ile toplu resim çekinilmesinin ardından sona erdi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Sevgili,Din Görevlileri ?le Bulu?tu
Yorumlar (0)