KHGB'nin Arazileri 6 Aralık'ta İhaleye Çıkacak
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) çeltik arazilerinin ihalesi, 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İpsala Kaymakamlığı KHGB'ne ait, çeşitli dekar alanlara sahip, Koyuntepe, Kumdere Kocahıdır ve Paşaköy'de bulunan 33 arazi, 6 Aralık 2022 Salı günü saat 10.00'da başlayacak açık ihale usulü ile ihaleye çıkacak.

Muhammen bedelleri, dekarına göre 2 bin 400 TL ile 400 TL arasında değişen bedellerle ihaleye çıkacak olan sulu ve kuru tarım arazilerinin toplamda, 867 bin 409,06 m2 olduğu bildirildi. Birlin encümeni huzurunda, İpsala Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ihale şartnamesine göre, kiraya verilecek olan arazilerin yüzde 50'lik bedelin, ihale sonucunda aynı gün birlik hesabına yatırılacağı, kalan kısmın ise 30 gün içerisinde yine birlik hesabına yatırılacağı bildirildi. İhaleye çıkacak olan arazilerin en küçüğü 7 bin m2, en büyüğü ise 70 bin m2 olarak belirlendi. Yine arazilerin birçoğu, çeltik arazisi olarak göze çarptı. Bilindiği gibi geçtiğimiz gün İpsala Belediyesi'ne ait 9 bin 240 dekarlık tarım arazisi, açık artırma ile ihale edilmişti.

Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)