Hayatının En İlginç Konserini İpsala’da Verdi.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Ünlü sanatçı Haluk Levent, İpsala’nın Kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünde İpsalalılar ile buluştu. Haluk Levent, konserde söylediği şarkılarla sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

İpsala’nın Kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü nedeniyle İpsala Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen konserde, 8 derece havaya rağmen ünlü sanatçı Haluk Levent sahnede hem coştu hem coşturdu. Haluk Levent’in ekibinin bere ile sahneye çıktığı konserde bir birinden hit şarkılarıyla kalpleri ısıttılar.

İpsala Konserinde ünlü sanatçı Haluk Levent Kahvehane ’ye dalıp pişti oynadı ve şarkı söylemeye devam etti. Konser sonrası Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında “Hayatımdaki en ilginç konser! Az önce İpsala’da “100.yıl kurtuluş günleri” kapsamında bir konser verdim. Hava o kadar soğuktu ki yan taraftaki kahveye şarkı söyleye söyleye daldım. Bir taraftan şarkıyı kesmeden söyledim bir taraftan pişti oymadım ve son papaz ile pişti yaptım.” İfadelerinde bulundu.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri  Hayatının En İlginç Konserini İpsala’da Verdi.  Hayatının En İlginç Konserini İpsala’da Verdi.  Hayatının En İlginç Konserini İpsala’da Verdi.  Hayatının En İlginç Konserini İpsala’da Verdi.  Hayatının En İlginç Konserini İpsala’da Verdi.
Yorumlar (0)