Okulları ve Öğrencilerini Koruma ve Güçlendirme Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala İlçesi Okulları ve Öğrencilerini Koruma ve Güçlendirme Derneğinin yıllık olağan genel kurul toplantısı Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığına İsmet Görgülü, kâtipliklere Ayhan İlkdoğmuş ile Fikri Çeşmeli’nin seçildiği genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı ile başladı.

Gündemdeki maddelerin oylanması ve kabul edilmesinden sonra yapılan seçimlerde dernek yönetimine Fikri Çeşmeli, Mustafa Işık, Kutsal Koç, Ayhan İlkdoğmuş ve Ergün Barlık seçildiler.

Dernek Başkanlığına seçilen Fikri Çeşmeli kendilerini bu göreve layık gören üyelere teşekkür etti. Derneğin Muhasipliğine Mustafa Işık, üyeliklere ise Kutsal Koç, Ayhan İlkdoğmuş ve Ergün Barlık seçildiler.

Genel Kurula İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Filiz ile Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin misafir olarak katıldı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Okulları ve Öğrencilerini Koruma ve Güçlendirme Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı. Okulları ve Öğrencilerini Koruma ve Güçlendirme Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı. Okulları ve Öğrencilerini Koruma ve Güçlendirme Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar