Aliş,2023 Yılı İpsala Programını Anlattı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İl Genel Meclis Üyesi İsmail Aliş gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Özel İdare ekiplerinin Köylerde yaptığı çalışmalar ile ilgili de bilgiler veren Aliş, şunları kaydetti: “Yeni gazete ve Trakya gazetesinin birleşmesinden dolayı ilçemiz ve sizler için hayırlı olsun. Ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüz kutlu olsun.”
 
İsmail Aliş, Köylerde yapılan çalışmalar ve 2023 yılında yapılacak yatırımlar ile ilgili de şöyle konuştu: “İl Genel Meclisimizin köylerine 2023 yılı bahar aylarından itibaren özellikle ilçemizin nüfus yoğunluğu olan Esetçe Beldesi ve Koyuntepe arasındaki yolun yapımı ile başlayacağız. Bu yolumuz yıllardan beri yapılamıyor ve kötü durumda, 2023 yatırım programıyla bu yolun yapımına başlayacağız. Ayrıca Uzunköprü ilçesi ile bağlantı yolu olan Balabanköy ve Tevfikiye, Sultanköy ayrımına kadar yine asfalt çalışması yapacağız. Bu sene özellikle aldığımız kararla asfaltlarımız; Sıcak Asfalt ve Beton Asfalt olarak yapılacak. Daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı olacak. Asfalt çalışmalarımızın dışında Köylerimizde altyapı çalışmaları ve yine parke taş döşemelerimiz yıl boyunca yoğun olarak gerçekleştireceğiz.
 
İl Özel İdare ekiplerimiz bugünlerde köylerimizin bozulan Sulama Göletlerinin tamirini ve bakımlarını gerçekleştirmektedir. Köylerimizin sıkıntılarını eksiklerini Muhtarlarımız ile istişare yaparak birebir takip ederek çözüm yollarını gerçekleştiriyoruz. Halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”
trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar