OSB’nin İlk Toplantısı Yapıldı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesinin İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne Valisi H.Kürşat Kırbıyık Başkanlığında Yapıldı.

İpsala’nın gelişimine, ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesinin ilk yönetim kurulu toplantısı İpsala’da yapıldı.

Toplantı için dün İpsala’ya gelen Edirne Valisi H.Kürşat Kırbıyık, İpsala Ticaret Borsası önünde İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ve prtokol heyeti tarafından karşılandı.

İpsala Ticaret Borsası Toplantı Salonunda paydaşların katılımı ile yapılan toplantıda Organize Sanayi Bölgesinin altyapı çalışmaları ve planlanması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

OSB’nin kurulum sürecinde yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Vali Kırbıyık, “İpsala ilçemizde kurulacak Organize Sanayi Bölgesinin, bölge için çok önemli gelişme olduğunu değerlendiriyorum. Bundan sonra, bizlerin buradaki süreci iyi şekilde yönetmemiz gerekiyor. Gerek parselizasyon ve gerekse alt yapı çalışmalarının hızlı şekilde tamamlanması noktasında gayret göstermeliyiz. Bu çalışmaları hızlıca yürütüp yaz dönemine kadar bitirmemiz lazım. Akabinde süreci tamamlayıp, Bakanlık yatırım programına dahil edebilmeliyiz. Yılsonunda tahsisleri yapabilecek şekilde bir öngörü ile çalışmalarımızı planlamamız gerekiyor. İpsala ilçemizde OSB kurulum sürecinde desteğini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ve Tarım ve Orman Bakanlığımıza tekrar teşekkür ediyorum.”

Toplantı ile ilgili olarak İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal,” İpsalalı gençlerimize önemli bir istihdam yaratacak İpsala Organize Sanayi Bölgesi için Sayın Kaymakamımız Ömer Sevgili ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileriyle birlikte Edirne Valimiz Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı İpsala Ticaret Borsamızda karşıladık.

Gençlerimize yaşanabilir bir İpsala bırakmak için OSB çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz”dedi.

İpsala Organize Sanayi Bölgesi İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Sayın Valimiz Hüseyin Kürşat Kırbıyık Başkanlığı’nda gerçekleştirdik.

İpsala’mıza kazandırdığımız İpsala OSB ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Sayın Valimize bilgi vererek, OSB’nin İpsala ekonomisine sağlayacağı katkıdan bahsettik.

İnsan odaklı yönetim anlayışımızla, daha İYİ bir İpsala için çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz. ”dedi. İsmet Kerman

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri OSB’nin İlk Toplantısı Yapıldı.
Yorumlar (0)