OSB’de Söz Düellosu
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ile AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala’da Kurulan OSB İçin Söz Düellosuna Girdi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala’ya kazandırılan Organize Sanayi Bölgesi için yaptığı paylaşımda İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ı, OSB’ye sahip çıkması nedeniyle eleştirdi.

İLKDOĞMUŞ, NE DEDİ.?

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yaklaşık 4 yıl süre içinde ilçemize tek bir çivi çakamayanlar!!!Yaptıkları en büyük hizmet diye gurur duyduğunuz, ara yolların parke taşı döşeme işini bile düzgün yapamadınız, elinize yüzünüze bulaştırdınız.

Tek seçim vaadiniz olan, 2 sıra lale ekemeyen bir belediye yönetimi; Son günlerde İpsala karma organize sanayi kazandırdık diye söylemlerde bulunmaya başladı.

Siz laf üretmeye devam edin. Biz, İpsala’ya hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

İpsala ilçemize OSB kurulum sürecinde desteğini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ve Tarım ve Orman Bakanlığımıza teşekkür edin DEVLET AHLAKINIZI görelim ve sizleri alkışlayalım ”dedi.

ÜNSAL NE CEVAP VERDİ?

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ise bu eleştiri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’a, cevap verdi.

Ünsal verdiği cevapta “Edirne Valiliği, İpsala Kaymakamlığı, İpsala Belediye Başkanlığı, Yeni Karpuzlu Belediye Başkanlığı, Esetçe Belediye Başkanlığı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, İpsala Ticaret Borsası, İpsala İl Genel Meclisi gibi birçok kurumun yıllardır büyük bir özveri ve titizlikle sürdürdükleri İpsala Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş sürecini tamamlamanın mutluluğu yaşanırken bazılarının ciddi anlamda rahatsız olduğunu gördük.

Başta Edirne Valiliğimiz olmak üzere, bu kadar kurumun çalışmalarının hiç bir ehemmiyeti yokta, anayasal kurallar ve yasalar çerçevesinde yönetilen Türkiye Cumhuriyeti’ni parti devleti gibi gören ve parti devleti gibi yönetme hevesi içerisinde olan Ak Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan Bey’in mi sözleri geçerlidir?

İpsala Organize Sanayi Bölge’mizin kuruluşunda en başta Edirne Valiliğimiz olmak üzere emeği geçen tüm kurumlarımızın kurumsal yapıları ve varoluşları temsil ettiğiniz partiden daha üstün ve daha kudretlidir.

DEVLET AHLAKI BUDUR.

Siz hiç merak etmeyin… Devlet ile hükümetlerin ayrılacağı, yasaların ve kurumların her şeyin üzerinde olduğu güzel günlere çok az kaldı. Hem de tahminlerinizden çok çok daha az…”dedi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)