Hastane Eski Statüsüne Kavuşuyor
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Keşan Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Olarak Hizmet Veren İpsala Devlet Hastanesi D Statüsü İle Geri Dönüyor.

2002 yılında Keşan Devlet Hastanesi Ek Binası olarak hizmet veren hastanenin yeniden eski statüsüne kavuşacağı öğrenildi.

AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, , “Hemşehrilerime şifalar getirsin. Keşan Devlet Hastanesi İpsala Ek Binası idari-mali yönden ayrılarak İpsala Devlet Hastanesi” olarak 30 yatak kapasitesiyle hizmet edecektir. Keşan Devlet Hastanesi mevcut 150 yatak kapasitesi ile hizmete devam edecektir. Hayırlı olsun” dedi.

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, “Keşan'a bağlı İpsala'da hizmet veren ek hizmet binası bundan böyle kendi kadrosu ve kendi yönetimiyle İpsala Devlet Hastanesi olarak daha güçlü bir şekilde hemşehrilerimize sağlık hizmeti verecektir. İpsala'mıza şifa olsun” dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ise “2012 yılından bu yana Keşan Devlet hastanesi, İpsala ek hizmet binası olarak, hizmet eden hastanemiz mali ve idari yönden ayrılarak, D rolünde İpsala Devlet Hastanesi olarak hizmet etmesi sağlık bakanlığımızca uygun görülmüştür. İpsala Devlet Hastanesi olarak 30 yatak kapasite ile hizmet edecektir.

Bu konuda bizlere her türlü desteği veren Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca’ya, Edirne Valimiz Sayın Hüseyin Kürşad Kırbıyık’a, Edirne AK Parti Milletvekilimiz Kefek Komisyon başkanımız Sayın Dr.Fatma Aksal’a, Edirne AK Parti İl başkanı Sayın Belgin İba’ya, ve Edirne İl Sağlık müdürü Uzm.Dr. Mustafa Ishak Yıldırım’a çok teşekkür ederim. Hemşehrilerime şifalar getirsin.

Hayırlı olsun ”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Hastane Eski Statüsüne Kavuşuyor
Yorumlar (0)