Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Dernegi tarafından düzenlenen "İpsala Nimetleri Daha Akılcı Değerlendirilmeli " başlıklı toplantı Cuma günü akşamı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Enerji yöneticisi ve Ziraat Mühendisi Hüseyin Erkin'in katıldığı toplantıda İpsala’nın tarımsal,sosyal ve ekonomik yönleri slayt eşliğinde izleyicilere anlatıldı.

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Koşan,"

 Biz dernek olarak kendisini danışma kurulu oluşturma calışmalari kapsamında dernek yöneticilerimize uzmanlık alanı  olan enerji konusunda bir sunum yapması amacıyla davet ettik.

O yüzden geniş bir katılım planlamadık.

 Dernek danışma kurulu olusturma çalışmalarımızla birlikte, uzman ve alanında tecrübeli kişi ve kuruluşlarla birlikte çalışarak ilçemizin swot analizini yapmaya ve ilçemizin vizyonunun oluşturulmasına katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Koşan,"Toplantının hazırlıklarını Başkan Yardımcımız. Hüseyin Solak ve Yonetim Kurulu Üyemiz Mehmet Karagöz yaptılar.Bizleri sunumları ile bilgilendiren,değerli katkılar sunan Ziraat Yüksek Mühendisi, Hemşehrimiz Hüseyin Erkin'e,teşekkür ederiz" dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar