İba’dan Milletvekilliği İçin Yeşil Işık
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İl Başkanı Belgin İba; “Cumhurbaşkanımızın şahsıma vereceği hiçbir görevden kaçmadım, kaçmam.”

AK Parti Uzunköprü ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen lokma dağıtım programına katılmak üzere Uzunköprü’ye gelen AK Parti Edirne il başkanı Belgin İba, Edirne kamuoyunda merak edilen milletvekili adaylığına dair net konuştu.

Uzunköprü Gazetesi  muhabiri Okan Yavaşer’in kendisine yönelttiği;

“ Teşkilattan ve vatandaşlardan milletvekili adayı olmanıza yönelik büyük bir teveccüh gördüğünüzü gözlemliyoruz. Bu teveccüh karşısında milletvekili adaylığınıza dair sizin düşünceniz nedir?”

sorusunu içtenlikle cevaplayan Başkan İba, olası adaylığına dair yeşil ışık yaktı. 

3 yıl önce il başkanlığı görevine atanma sürecini hatırlatarak sözlerine başlayan Başkan İba;

 “Sizlerinde bildiği gibi o dönem benim il başkanlığı görevine dair bir talebim olmamıştı. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bu kutlu görev bana tebliğ edildi. Bende göreve geldiğim günden itibaren büyük bir özveri ile çalıştım, çalışıyorum. Sayın Cumhurbaşkanının vermiş olduğu her görev benim için aynı değere sahiptir. İl başkanlığı olmuş, milletvekilliği olmuş ya da dışarıdan bir parti neferi olarak destekleme görevi olmuş inanın fark etmez. Aynı ciddiyetle Cumhurbaşkanımızın yolunda ülkeme milletime, bölgeme faydalı olmak için yılmadan canımı dişime takıp çalışırım. Şimdi bir seçim sürecine giriyoruz. Evet, sizin de altını çizdiğiniz gibi ismin üzerinde oluşan bir teveccüh var. Bu beni mutlu ediyor mu? Elbette ki mutlu ediyor. Çünkü bu teveccühü üstlenmiş olduğum sorumluluğu yerine getirdiğimin göstergesi olarak algılıyorum. Belgin İba milletvekili olmuş, il başkanı olmuş inanın daha da önemlisi Sayın Cumhurbaşkanı vermiş olduğu sorumlulukları yerine getirebilmektir. Milletvekili adaylığına gelecek olursak; bundan önce olduğu gibi şimdi de Cumhurbaşkanı tarafından bir görev tebliğ edilirse bu görevden asla kaçmam.” İfadelerini kullandı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)