Sevgili, Barajları Gezdi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, kuraklığın her geçen gün kendini hissettirdiği günümüzde İpsala’da bulunan barajlarda incelemelerde bulundu.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, DSİ Şube Müdürü Çınar Turgay, İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, Karpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Tarım ve Orman Müdürü Olcay Krpuz, Jandarma Komutanı Veli Kızmaz, İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, Emniyet Müdürü Sinan Turhan, KHGB Müdürü Ersin Kanar ile bölgemizdeki barajları gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, bölgemizde arazileri sulayacak olan barajların birlik ve kooperatif yöneticileri ile bir araya gelerek çeltik ekimi sezonu önce alınacak tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Sevgili, Barajları Gezdi Sevgili, Barajları Gezdi
Yorumlar (0)