İpsala’da Mesleki Eğitim Toplantısı Yapıldı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Trakya Metal ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Sektörel Yetkinlik Geliştirme Merkezi Projesi Mesleki Eğitim Proje Çalışma Kurulu 2. Toplantısının ikincisi İpsala’da yapıldı.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Koru, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz ve Mesleki Eğitim Çalışma Kurulu Üyeleri ile birlikte Trakya Metal ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Sektörel Yetkinlik Geliştirme Merkezi Projesi Mesleki Eğitim Proje Çalışma Kurulu 2. Toplantısı İpsala Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Toplantı kapsamında Edirne il merkezi ve Keşan, İpsala, Enez ilçelerinden gelen Mesleki Eğitim Proje Çalışma Kurulu Üyeleri ile bölgenin ihtiyaçları, istekleri, talepleri ve sorunları doğrultusunda metal ve endüstriyel otomasyon teknolojileri sektöründe nitelikli eleman yetiştirmeyi ve mesleki eğitimin kalitesinin arttıracak görüşmelerde bulunuldu.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı,”Hızlı bir şekilde adımlarını attığımız İpsala Organize Sanayi Bölgemiz için; Trakya Metal ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Sektörel Yetkinlik Geliştirme Merkezi Projesi ile nitelikli eleman sorununa çözüm olacak ve bölgemizdeki öğrencilerimize istihdam edilme hususunda aranılan personel olma niteliği kazandırmış olacağız.

Keşan TSO olarak bölgemizde bulunan Meslek Liselerimizde Mesleki Eğitimleri kaliteli hale getirecek tüm proje ve çalışmaları geçmişte olduğu gibi bugünde desteklemeye devam edeceğiz ”dedi.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, ”Belediyemizin ev sahipliğinde, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde gerçekleştirilen Avrupa Birliği projesi kapsamında oda ve borsalarımızın temsilcileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte İpsala’mızda verilen mesleki eğitim üzerine toplantımızı gerçekleştirdik.”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala’da Mesleki Eğitim Toplantısı Yapıldı İpsala’da Mesleki Eğitim Toplantısı Yapıldı
Yorumlar (0)