AK Parti’den  İki Etkinlik Birden
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle iki etkinlik düzenleyerek güne ayrı bir anlam kattı.

DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİLER.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar ve parti yöneticileri İpsala’da ikamet depremzede aileleri ziyaret ettiler.

Depremzede ailelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”İlçemizde misafir ettiğimiz Depremzede bayanlarımızı ziyaret ediyor, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyor, onların 8Mart kadınlar gününü kutluyor bir parçada olsa tebessüm etmeleri için çabalıyoruz ”dedi.

2.Etkinlik Marisa Kafede

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığının ikinci etkinliği Marisa kafede gerçekleştirildi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar ve yönetim kurulu tarafından hazırlanan geceye katılan AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, sıkı bir çalışma temposu içine girdiklerini belirterek 14 Mayıs tarihine kadar durmadan, dinlenmeden ve yorulmadan çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar, ise bugün çok anlamlı bir günde bir arada olduklarını belirterek yoğun çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ar, kendilerini yalnız bırakmayan kadınlara teşekkür etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri AK Parti’den  İki Etkinlik Birden AK Parti’den  İki Etkinlik Birden
Yorumlar (0)