Aşevi 1. Yılını Doldurdu.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

1 Yılda Toplam 258 Gün İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olan İpsala Aşevi,1 Yılda Toplam 193 Bin 500 Tabldot Yemek Dağıtımı Gerçekleştirdi.

İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)’nca, kapılarını 10 Mart tarihinde açan ve o tarihten bu güne haftanın 6 günü 250 ihtiyaç sahibi kişiye sıcak yemek hizmeti vermeye devam eden İpsala Aşevi yardım rekoru kırdı.

1 yılda toplam 258 gün ihtiyaç sahiplerinin yanında olan İpsala Aşevi toplam 193 Bin 500 tabldot yemek dağıtımı gerçekleşti.

KAYMAKAM SEVGİLİ İNCELEME YAPTI

İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdür V. Birsen Kötülüketmez’den aşevinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Sevgili, İpsala aş evinin en modern şekilde hizmet verdiğini belirterek, aş evinin halk tarafından da destek gördüğünü söyledi.

 

“AŞ EVİ İPSALA HALKININ PROJESİDİR”

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili,   aşevinin birinci yılı nedeniyle yaptığı açıklamada ““Sağlık sorunları nedeniyle, ya da imkânsızlıkları nedeniyle evinde tenceresi kaynamayan, sıcak yemeği olmayan vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırmak adına ilçemizde aş evi projesi 10 Mart tarihinde hizmete girmişti. Aş evimizde vakfımızdan yararlanan yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sefer tasları ile sıcak yemek göndermek suretiyle başlayan bu projede yararlanacak kişi sayısının artarak devam edeceğini umuyorum. İpsala  her anlamda geçmişten bugüne yaptıkları ile çok hayırsever bir ilçe özellikle bu anlamda insanların duyarlılığı çok yüksek Bu aşevi aslında Kaymakamlığımız tarafından açılsa da İpsala halkının  aşevidir, herkese aittir..” ifadelerine yer verdi.

MÜDÜR V.KÖTÜLÜKETMEZ ; “HAYIRSEVLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kanalıyla aş evi hakkında bilgilendirme yapan Vakıf Müdür V. Birsen Kötülüketmez’ de hayırseverlere teşekkür etti.

Müdür Kötülüketmez, “İpsala’da Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak geçen yıl 10 Mart tarihinde aşevimizin ilk ocağını ateşleyerek yemek yapmış ve vatandaşlarımıza ulaştırmıştık. Hayırseverlerimiz de bizlere destek vererek yardımcı oldular. İlçemiz adına şükranlarımızı sunarız. Allah hayırlarını kabul etsin. Tabi bu sayının yardım severlerimizin katkılarıyla artarak büyüyeceğine inanıyorum.” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Aşevi 1. Yılını Doldurdu. Aşevi 1. Yılını Doldurdu.
Yorumlar (0)