İlkdoğmuş,”2018 Haziran Ayından Beri Sahalardayız”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, AK Parti olarak seçim öncesi ve sonrası her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirterek,“Seçim startını şimdi değil 2018 Haziran seçiminden hemen sonra verdik”dedi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs 2023 seçimlerinin startının verilmesi üzerine hazırlıklar başladı.
AK Parti İpsala ilçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, 24 Haziran 2018 seçimlerinin ertesi günü çalışmaları hiç bırakmadan vatandaşların her daim yanında olduklarını belirtti.
24 Haziran 2018 seçimlerinin de vatandaşların seçim zamanı sokağa çıkan siyasetçilere söylemleri üzerine kendine verdiği sözleri tutarak, her Cuma’ya, her hafta bir köye ziyaret yaparak vatandaşların her daim yanında olmaya çalıştığını söyledi.
“SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, HER GÜN VATANDAŞIMIZ İLE İÇ İÇE OLDUK”
İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü süre zarfında hiçbir siyasi kimlik ayırt etmeden vatandaşların yanında olduğunu aktaran İlkdoğmuş, “Hiç bir zaman hiç bir kimseyi siyasi görüşü için ayrıştırmadım bilhassa daha çok sarıldım. Vatandaşlarımızın acısında, mutluluğunda yanında olduk. Onlarca kez köylerimizi, mahallelerimizi, beldelerimizi, kahvelerimizi dolaştım, gezmediğimiz esnaf kalmadı, seçimden seçime değil, her gün vatandaşımız ile iç içe olduk. Seçim startını şimdi değil 2018 Haziran seçiminden hemen sonra verdik.” İfadelerine yer verdi.
“KANDİL'DE MERMİ SIKANLARLA BERABER OLMAYACAĞIM”
AK Parti İpsala ilçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İnsanları kutuplaştıranlardan değil, Türkiye’nin kazanımları için birleştirenlerden olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
İlkdoğmuş, “Kutuplaşmaktan başka bir şey bilmeyen bir azgın azınlık... Sayıları azdır ama sesleri hep çok çıkan aynı kişiler. Bunlar hep “inadına falanca” diye tuttururlar. Fanatiklikten gözü dönmüş durumdadır bunların. Nefretten başka bir duygusu kalmamıştır bunların.
Bunları azgınlıklarıyla, nefretleriyle, inatlarıyla, kutuplaşmalarıyla baş başa bırakalım. Biz memleketimizi, geleceğimizi, ailemizi, çocuklarımızı düşünelim ve önümüzdeki seçimde oyumuzu kime vereceğimizi ona göre belirleyelim. Şimdi sıra sizde Türkiye’nin Kazanımları için sıra sizde… Ben; 14 Mayıs gecesi sevinçten, Times Square'de dans, Atina'da sirtaki, Kandil'de mermi sıkanlarla beraber olmayacağım. O gece Alaca Mustafa Paşada sabah namazında Şükür secdesi edenlerle olacağım. Sen de ona göre safını seç..” şeklinde konuştu
trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)