Kerman, Teşkilat Ziyaretlerine Başladı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti’den Edirne Milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan önceki dönem İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Lalapaşa ve Süloğlu ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Önceki gün Edirne AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Mehmet Kerman, ilk günkü heyecan ve aşkla çalışmaya devam ettiklerinin altını çizdi.

Konuşmasında kendini tanıtan ve İpsala’da belediye başkanlığı döneminde yaptıkları çalışmalardan örnekler veren Kerman, ”Çok önemli ve kritik bir seçim sürecine girdik. Biz de çok değerli arkadaşlarımızla birlikte 28.dönem milletvekili aday adayı olduk. Allah utandırmasın. Bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Çok çalışacağız, durmayacağız ve yola devam edeceğiz ”dedi.

İPSALA’DAN TEK ADAY ADAYIYIM

İpsala’dan şu ana kadar ikinci bir aday adayı çıkmadığını belirten Kerman, ”aday adaylığı başvurumdan sonra bir çık tebrik ve telefon aldım. Kendilerine teşekkür ederim ”dedi.

Kerman, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan ile Lalapaşa ve Süloğlu ilçe teşkilatlılarını ziyaret etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman, Teşkilat Ziyaretlerine Başladı
Yorumlar (0)